8,000 تومان
  • فروشنده : daftar

  • کد فایل : 20499
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 1674

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود مقاله شناسايی شاخص‌های پيش‌بينی كننده اختلالات يادگيری در سنين قبل از ورود به مدرسه

دانلود مقاله شناسايی شاخص‌های پيش‌بينی كننده اختلالات يادگيری در سنين قبل از ورود به مدرسه

0 1.7k
دانلود مقاله شناسايی شاخص‌های پيش‌بينی كننده اختلالات يادگيری در سنين قبل از ورود به مدرسه

کاربر عزیز با دانلود بهترین مقاله در‌مورد شناسايی شاخص‌های پيش‌بينی كننده اختلالات يادگيری در سنين قبل از ورود به مدرسه در تعداد صفحات 213 صفحه در فرمت word و قابل ویرایش با قیمت بسیار مناسب در خدمت شما هستیم.
جهت مطالعه و دانلود مقاله در مورد شناسايی شاخص‌های پيش‌بينی كننده اختلالات يادگيری در سنين قبل از ورود به مدرسه ادامه مطالب را بخوانید تا با اطمینان جدیدترین و بهترین مقاله شناسايی شاخص‌های پيش‌بينی كننده اختلالات يادگيری در سنين قبل از ورود به مدرسه را از سایت ما دانلود کنید.

نام مقاله:شناسايی شاخص‌های پيش‌بينی كننده اختلالات يادگيری در سنين قبل از ورود به مدرسه

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:213 صفحه

قیمت فایل:8000 تومان

قسمتی از مقاله:

مقدمه :

بيش از يك قرن است كه متخصصان علوم رفتاري در پي تشخيص درمان كودكاني هستند كه دچار نارساي در يادگيري هستند. در سال 1950 روانشناسان و متخصصان آموزش ويژه به گروه خاصي از دانش‌آموزان كه موسوم به اختلالات ياديگري [1] مي‌باشند داراي ويژگيهايي از قبيل : ظاهري عادي، هوش نسبتاً طبيعي ، فاقد مشكلات خاص در گفتار، رفتار و خلق و شناخت مي‌باشند. ليكن وقتي به مدرسه مي‌روند در فرايند يادگيري خواندن و نوشتن ، حساب و مفاهيم به طور جدي با مشكلات مواجهه مي‌باشند. (والاس و لافلين/ طوسي ، 1376)

مكاتب مختلف با توجه به ديدگاه خود تعاريف متفاوتي از اين اختلالات ارائه نموده‌اند. قانون آموزش و پرورش جامعه معلولين آمريكا معتقد است : «اختلالات يادگيري ويژه به معني اختلال در يك يا چند فرايند رواني پايه كه به درك يا استفاده از زبان شفاهي يا كتبي مربوط مي‌شود و مي‌تواند به صورت عدم توانايي كامل در گوش كردن، فكر كردن ، صحبت كردن ، نوشتن ، هجي كردن، با انجام محاسبه رياضي ظاهر شود. اين اصطلاح شرايطي چون معلوليتهاي ادراكي ، آسيب‌ديدگي‌هاي مغزي ، نقص جزئي ، در كاركرد مغز ، ديس‌كسي (نارساخواني) و آفازياي رشدي را دربرمي‌گيرد. از سوي ديگر اصطلاح يادشده آن عده كه اصولاً به واسطه معلوليتهاي ديداري، شنيداري يا حركتي، همچنين ناتواني هوشي يا محدوديت‌هاي محيطي، فرهنگي، يا اقتصادي به مشكلات يادگيري دچار شده‌اند را شامل نمي‌شود.»...


8,000 تومان