4,000 تومان
  • فروشنده : بانک تحقیق

  • کد فایل : 30065
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 1503

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود تحقیق درمورد یولاف

دانلود تحقیق درمورد یولاف

0 1.5k
دانلود تحقیق درمورد یولاف

با دانلود تحقیق در مورد یولاف در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق یولاف را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق یولاف ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد یولاف

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:12 صفحه

قسمتی از فایل:

 یولاف Avena sativa/Oat

یولاف در ابتدا علف هرز مزارع گندم و جو بوده و با گسترش دامنه ی کشت  گندم و جو به صورت گیاه زراعی درآمده است.

 

دلیل اصلی عملکرد بالای این گیاه در عرض های جغرافیایی بالا سازش آن با  سرما است.تولید جهانی یولاف در سال 2005 حدود 4/21 میلیون تن بوده  است.دارای گونه های تترا پلوییدو دیپلویید و هگزاپلوییدی می باشد.مهمترین کشورهای تولید کننده ی یولاف آمریکا.کانادا و لهستان می باشند.عمده ترین  ارقام یولاف زراعی از گونه ی sativa می باشند.دانه یولاف به طور مستقیم  مورد استفاده ی اسب.گوسفند و پرندگان قرار می گیرد. 

ویژگی های گیاه شناسی یولاف:

گیاهی یکساله از قبیله یAvenae بوده و مانند سایر غلات بند بند و تو خالی  است.ارتفاع ساقه از 150-60 cmمتغییر است.گل اذین آن خوشه وانشعابات  ممکن است از یک سو یا از دو سو باشدو قدرت پنجه زنی آن کمتر از گندم و  جو است.برخی از ارقام بدون ریشک هستند.ریشک در ارقام ریشک دار از  رگبرگ میانی منشا میگیرد.یولاف گیاهی خود گشن است که درصد  خودگشنی آن از10-0 درصد متغییر است.

زراعت یولاف:

یولاف مانند سایر غلات معتدله دارای ارقام بهاره و پاییزه است.کمینه ی دما  برای جوانه زنی یولاف3-2 درجه است.یولاف به صورت مخلوط با جو برای  تولید دانه به عنوان خوراک دام کاشته می شود. میوه ی یولاف گندمه است.میزان بذر مصرفی 90 کیلوگرم در هکتار است. تا حدود زیادی به شرایط نامساعد محیطی مقاوم است.یولاف را حساس  ترین گیاه به خوابیدگی است.مناسب ترین زمان برداشت برای مصرف  سیلویی در مرحله ی شیری شدن دانه ها و برای سایر موارددر مرحله ی خمیری شدن دانه است 

در یولاف انرژی پائین است و جسه بزرگی نسبت به دیگر خوراک دانه های غلات عمومی بعد از خرمن کوب کردن با پوسته قابل مصرف است . معمولا پوسته 24 تا 30 % وزن دانه یولاف را تشکیل می دهد . از آنجایی که دانه یولاف تولید شده در فصل خنک اند کرده که کیفیت آن پائین تر از آنهاست . 

از آنجایی که در فصل خنک رشد می کنند کیفیت دانه های یولاف تولید شده پائین تر است . این تولید شده است ابتدایی ترین خوراک در قسمت شمالی از بزرگترین گیاهان است . کیفیت ، اندازه گیری وزن آن به وسیله پیمانی است ( که هر پیمانه 36 لیتر است ) . اساسا گونه های آن افزایش یافته اند در طول درجه حرارت های که دانه ها پر شده اند و دوره ای که دانه ها رسیده اند . خوراک یولاف یکی از نمونه قدیمی که تغییریافته است ، با کیفیت بالا و وزن سنگین یولافها و آنها از قسمت ها شمالی به جنوبی انتقال یافته و به راحتی تولید می شوند . 



4,000 تومان